LAATU

Jo toimintaamme suunnitellessa päätimme, että tulemme tekemään kaiken mahdollisimman laadukkaasti. Tämä on tarkoittanut hyvien reseptien lisäksi monenlaisen tiedon omaksumista sekä tiivistä yhteistyötä elintarviketoimintaa valvovien viranomaisten kanssa. Ainakin Jyväskylässä yhteistyö on sujunut mutkattomasti.

Korkea laatu syntyy siitä, että valmistusprosessi ja sen omavalvonta suunnitellaan ja toteutetaan huolella. Toinen tärkeä laadun kriteeri on se, että kaikki raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet hankitaan vain sellaisilta toimijoilta, joilta löytyy yksilölliset, EU-lainsäädännön mukaisesti sertifioidut tuotteet.

Lopullinen laatu on yhdistelmä tietoa, osaamista ja luovuutta - halua oppia uutta ja tehdä asiat aiempaa paremmin. Kehittyäksemme tarvitsemme myös vuorovaikutusta asiakkaittemme eli sinun kanssasi: haluamme saada mahdollisimman paljon palautetta -  niin kehittämisideoita kuin kehujakin. Yksi mukava tapaa palautteen keräämiseen ovat makuraadit, joita olemme pitäneet jo useita ja pidämme myös jatkossakin.

Anna siis palautetta aina kun siltä tuntuu. Vierivä jäätelöpallo ei jähmety, vaan paranee pyöriessään. 

OIVA RAPORTIT

Oiva raportit löydät täältä.